PROJECTEN – Overzicht

We luisteren graag naar waar jij je zorgen over maakt in deze verwarrende tijden. Jij bent dus onze inspiratie en maakt op die manier mee het nieuws uit de streek.

De inhoud op deze website is gemaakt zonder steun van advertenties en dus voor haar bestaan afhankelijk van de bijdragen van haar lezers. Alle bijdragen en donaties zullen mee de slaagkansen bepalen.

Bijdragen via QR – Paypal
Heb of wil je geen Paypal account?  Dan kan je een bijdrage doen als gast.
(Meer info vind je onderaan deze pagina)

Artikels

Artikels en bedenkingen bij actuele thema’s vind je terug onder deze categorie.

Ga verder naar Artikels

Interview

We luisteren graag naar verhalen van boeiende mensen.

Alles begint bij aandachtig kijken en luisteren. Daarna schrijven we het hier voor jou neer.

We staan open voor tips. Met wie zouden we volgens jou eens een babbel zouden moeten? Laat het ons weten via de contactpagina.

Ga verder naar Interviews

EXTRA MUROS

We gaan graag buiten de grenzen (van onze comfortzone). Hier geven we je af en toe inkijk in wat er zich achter de coulissen afspeelt. Je leest onder deze categorie ook verhalen en avonturen die buiten onze grenzen liggen. We zijn niet bang om te innoveren, te experimenteren en na te denken over nieuwe manieren om berichtgeving toegankelijker te maken.

Ga verder naar de EXTRA MUROS pagina

Research

Onderwerpen die grondig worden uitgespit, kan je terugvinden onder deze categorie. Onderzoek vraagt geduld en tijd. Daarom hebben we hier jouw hulp bij nodig. We vragen jou niet alleen mee te denken – je kan als lezer ook meewerken aan een onderzoek. Alle bijdragen, tips, informatie en engagement zijn van harte welkom. Miflits dubbelcheckt uiteraard alle informatie alvorens deze als waar aan te nemen. Zegt jou dat iets? Neem dan contact via onze contactpagina.

Ga verder naar Research

Op de hoogte blijven via de nieuwsbrief? Schrijf je hier in.

Wil je bijdragen en mee het nieuws uit de streek diverser maken? Dat kan via Koalect crowdfunding of doneren via QR – Paypal.

Crowdfunding Koalect

Bijdragen via QR – Paypal
Heb of wil je geen Paypal account? Dan kan je een bijdrage doen als gast.
Vul het gewenste bedrag in, dan al dan niet instellen als maandelijkse bijdrage, klik dan op Doneren met een bankkaart of creditcard, scroll naar onder en klik op doneren/betalen met creditcard, hier vul je al je gegevens in + schrijf (optioneel) een bericht aan ons. Hierna kan je kiezen om de informatie al dan niet te bewaren. Klik door naar akkoord en betalen. Ziezo, klaar! Hartelijk dank!

Een maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse bijdrage kan je op elk moment opzeggen. Bewaar daarom best je gegevens na elke betaling. Lukt de betaling niet? Neem dan gerust contact op met ons, we helpen je graag verder.

 Met jouw bijdrage steun je de werkingskosten en intensieve tijdsbesteding achter de schermen die nodig zijn om nieuwe inhoud te maken.

Misflits.be biedt toegang aan iedereen met een oplettend oog en waardering voor buitengewone berichtgeving. We waken er over dat dit ten allen tijde gebeurt op een respectvolle en constructieve manier. We geven geen gevolg aan vragen, berichten en opmerkingen die de waardigheid en het privéleven van mensen kunnen aantasten.

Doe mee aan ons tweedelig lezersonderzoek

Van wie je bent tot wat je verwacht van onafhankelijke media en waar jij samen met ons aan wil werken?