Steun ons met jouw bijdrage!

Waar draag je aan bij?

Met het wegvallen van het Vlaams Journalistiek Fonds (voorheen een pot van 500.000 euro, die niemand trouwens geërfd heeft) voor innovatieve journalistiek, zijn kleinere lokale en regionale newsrooms noodgedwongen om elders budget bijeen te zoeken. Zo wordt het tegenwoordig dubbel zo moeilijk om innovatieve projecten ondersteund te krijgen.

Wanneer je als jonge newsroom en innovatieve berichtenmaker aan de slag wil, moet je al een behoorlijke innerlijke motivatie voelen om ermee werkelijk naar buiten te willen komen. Misflits.be is zo’n berichtenmaker. We zien nog veel potentieel in de bestaande lokale media, omdat The Core Business daar veelal ligt op het ‘groeien’ in de grootte in plaats van het zoeken naar de diepte. Het dienstbare aspect en onze plicht om (vergeten) informatie voor mensen te brengen wordt jammer genoeg ondergeschikt gemaakt. Mensen krijgen bij ons prioriteit – we zijn ook vragende partij om samen met jullie nieuws te maken!

We zijn een innovatief, experimenteel en creatief journalistiek project dat haar opstart tot nu toe heeft bekostigd met kleine giften en persoonlijke spaarcenten en dat we naargelang de financiële mogelijkheden organisch laten groeien. Omdat de drang om dit te kunnen blijven doen met passie groter is dan de angst om te falen zullen we met dit project onze empathische, maar ook onze stoute schoenen aantrekken. We brengen geen sensatienieuws, maar gaan diepgaand en daarom ook trager te werk. Wanneer u een artikel leest, weet dan dat daar achter de schermen hard aan gewerkt wordt binnen onze financiële mogelijkheden. Als er meer budget is, kan er ook dieper gegraven en meer gewerkt worden aan onderbelichte thema’s en dat liefst samen met jullie!

Daarvoor hebben we jullie steun nodig! En niet alleen financieel. We willen ook graag antwoorden vinden op vragen die u zich stelt. Om hier beter zicht op te krijgen kan je deelnemen aan ons tweedelig onderzoek, dat in z’n geheel slechts 5 minuten van je tijd vraagt. Uiteraard kan je ons ook steeds persoonlijk contacteren via het contactformulier. Binnen de 3 werkdagen ten laatste nemen we contact met je op.

Doe mee aan ons tweedelig lezersonderzoek

Van wie je bent tot wat je verwacht van onafhankelijke media en waar jij samen met ons aan wil werken?

Terug naar de website

Wil je bijdragen en mee het nieuws diverser maken? Dat kan via Koalect crowdfunding of doneren via QR – Paypal.

Crowdfunding Koalect

Bijdragen via QR – Paypal
Heb of wil je geen Paypal account? Dan kan je een bijdrage doen als gast.
Vul het gewenste bedrag in, dan al dan niet instellen als maandelijkse bijdrage, klik dan op Doneren met een bankkaart of creditcard, scroll naar onder en klik op doneren/betalen met creditcard, hier vul je al je gegevens in + schrijf (optioneel) een bericht aan ons. Hierna kan je kiezen om de informatie al dan niet te bewaren. Klik door naar akkoord en betalen. Ziezo, klaar! Hartelijk dank!

Een maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse bijdrage kan je op elk moment opzeggen. Bewaar daarom best je gegevens na elke betaling. Lukt de betaling niet? Neem dan gerust contact op met ons, we helpen je graag verder.

 

 

Ik bevestig dat ik de nieuwsbrieven van Misflits.be wens te ontvangen.

U kunt zich op elk moment afmelden door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. Bezoek onze website voor informatie over onze privacy policy.

Misflits.be gebruikt Mailchimp om je op de hoogte te brengen van nieuwe artikels. Door je te abonneren ga je ermee akkoord dat je e-mailadres wordt opgeslagen op dit platform. Informeer je hier over Mailchimp’s privacy policy.