CONTACT

We staan open voor opbouwende kritiek, tips en suggesties.

Waarover wil je graag meer of minder lezen? Desiderata? Foutje ontdekt?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier. Jouw gegevens worden nooit voor een ander doel gebruikt!

Wil je bijdragen en mee het nieuws uit de streek diverser maken? Dat kan via Koalect crowdfunding of doneren via QR – Paypal.

Crowdfunding Koalect

Bijdragen via QR – Paypal
Heb of wil je geen Paypal account? Dan kan je een bijdrage doen als gast.
Vul het gewenste bedrag in, dan al dan niet instellen als maandelijkse bijdrage, klik dan op Doneren met een bankkaart of creditcard, scroll naar onder en klik op doneren/betalen met creditcard, hier vul je al je gegevens in + schrijf (optioneel) een bericht aan ons. Hierna kan je kiezen om de informatie al dan niet te bewaren. Klik door naar akkoord en betalen. Ziezo, klaar! Hartelijk dank!

Een maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse bijdrage kan je op elk moment opzeggen. Bewaar daarom best je gegevens na elke betaling. Lukt de betaling niet? Neem dan gerust contact op met ons, we helpen je graag verder.

 Met jouw bijdrage steun je de werkingskosten en intensieve tijdsbesteding achter de schermen die nodig zijn om nieuwe inhoud te maken.

Misflits.be biedt toegang aan iedereen met een oplettend oog en waardering voor buitengewone berichtgeving. We waken er over dat dit ten allen tijde gebeurt op een respectvolle en constructieve manier. We geven geen gevolg aan vragen, berichten en opmerkingen die de waardigheid en het privéleven van mensen kunnen aantasten.

Doe mee aan ons tweedelig lezersonderzoek

Van wie je bent tot wat je verwacht van onafhankelijke media en waar jij samen met ons aan wil werken?